VIDEO Zeci de şoferi au boicotat activitatea unei benzinării din Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 40 de autoturisme au blocat aseară, timp de două ore, activitatea uneia dintre cele mai mari benzinării din Buzău. Șoferii au alimentat cu cantități extrem de mici, de ordinul zecilor de mililitri și au plătit cu mărunțiș la casă, după care s-au reașezat la rând.

Aşa cum anunţau de dimineaţă pe forumuri, şoferii s-au strâns în apropierea unei benzinării mari, cu opt pompe, din Bariera Ploieşti. Şi-au lipit pe parbrize, numerele de înmatriculare ori pe lunete, afișe prin care cereau ieftinirea carburanţilor și au pornit încolonați să alimenteze. S-au așezat la pompe și au alimentat cu cantități mici de benzină ori motorină astfel încât să nu depășească suma de 50 de bani.

image

De îndată ce au achitat valoarea carburantului, s-au așezat din nou la rând pentru a nu mai permite accesul la pompă al altor șoferi care voiau să alimenteze normal.

Pe durata protestului, personalul din benzinărie a chemat în ajutor firma de pază care asigură securitatea benzinăriei. Startul protestelor de acest fel împotriva prețurilor mari la carburanți a fost dat săptămâna trecută de câțiva șoferi din capitală. Șoferii încearcă astfel să atragă atenția guvernanților asupra prețurilor mari la combustibil.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite