VIDEO Vezi cum a “reușit” un șofer să intre cu mașina în doi pietoni și câteva mașini parcate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a fost înregistrat
Accidentul a fost înregistrat

Doi bărbați care traversau strada au fost loviti în plin de o mașină scapată de sub control. Bolidul a trecut milimetric pe lângă un biciclist care circula regulamentar pe marginea drumului, după care a lovit două mașini parcate. Pe imaginile surprinse de două camere video se observă cum un autoturism oprește pe partea dreapă a drumului și se pregătește să execute o manervă de întoarcere.

Vineri, în jurul orei 18.00, pe Şoseaua Brăilei din municipiul Buzău s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri la faţa locului a rezultat că un tânăr de 20 de ani care se afla la volanul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei la efectuarea manevrei de întoarcere şi a acroşat un buzoian în vârstă de 43 de ani care se deplasa pe partea carosabilă, în apropierea trotuarului.

De asemenea, autoturismul condus de tânărul de 20 de ani a lovit două autovehicule parcate. Bărbatul de 43 de ani a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, însă nu a rămas internat. În cauză s-a întocmit dosar penal, iar poliţiştii rutieri continuă cercetările.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite