VIDEO Un tată și fiul său, un lider UNPR și un consilier al premierului Ponta, printre candidații USL Buzău la parlamentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Buzău, în campania electorală îi vom vedea mergând umăr la umăr printre localnicii cărora trebuie să le câștige încrederea pe Victor Mocanu, fostul președinte al Consiliului Județean, și pe fiul său, deputatul Adrian Mocanu. Lista candidaților USL Buzău a fost acceptată de conducerea de la București iar pe ea se găsesc și două ”importuri” recomandate de Centru, respectiv UNPR-istul Eugen Nicolicea și consilierul pri

După ce a pierdut la alegerile locale funcția de președinte al Consiliului Județean Buzău, social-democratul Victor Mocanu țintește acum un post de senator USL, în colegiul trei. Acesta cuprinde în aria sa și colegiul de deputat numărul doi, unde USL l-a nominalizat pe Mocanu cel tânăr, Adrian, astfel că cei doi vor merge cot la cot în campanie.

Având în vedere că are deja o experiență de patru ani de deputăție, este de așteptat ca Mocanu, fiul, să-i fie părintelui său, novice în ale politicii de centru, nu numai coleg ci și consilier de campanie. Victor Mocanu are 63 de ani și este economist iar Adrian Mocanu este deputat PSD în actualul mandat și are 29 de ani.

Printre ”importurile” pe care USL Buzău le propune electoratului să le susțină în bătălia pentru Parlament se numără și unul dintre greii UNPR, Eugen Nicolicea, vicepreședinte al Camerei Deputaților. Acesta va avea de dus o luptă aparent ușoară în colegiul 6 de deputați, unde PDL-ul aruncă în luptă un tânăr neexperimentat, Ciprian Ene.

Tot din categoria candidaților recomandați de Centru este și Eugen Orlando Teodorovici, consilier al premierului Victor Ponta, care a primit șansa de a candida în colegiul 1 de senat din județul Buzău. Acesta a fost secretar de stat în Ministerul Finanţelor iar din luna mai a acestui an a fost cooptat în echipa consilierilor de stat din aparatul propriu de lucru al primului-ministru.

Vezi ce spune Constantin Boșcodeală, președintele PSD Buzău, despre lista candidaților la Parlamentarele din decembrie.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite