VIDEO Un tânăr a murit iar nepoțica lui a fost rănită, după ce un zid s-a prăbușit peste ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tragedie în această după amiază în localitatea buzoiană Cochirleanca. Un tânăr de 21 de ani a murit iar nepoțica acestuia, de doi ani, a fost rănită, după ce zidul de chirpici al unei case s-a prăbuşit din senin peste cei doi. Rudele victimelor sunt şocate în urma acestui accident iar poliţia demarat o anchetă.

Tânărul lucra la renovarea unui grajd al socrilor iar la un moment dat un perete de chirpici s-a prăbuşit peste el. Vecinii spun că o parte din zid fusese dărâmată recent iar construcţia şubrezită nu era asigurată.

Martorii accidentului spun că băiatul şi-ar fi salvat nepoţica de doi ani în ultimul moment. Victima a fost urcată rapid de vecini într-o maşină iar pe drum salvatorii s-au întâlnit cu ambulanţa.

”L-am preluat dintr-o maşină a aparţinătorilor la 20 de minute de la producerea accidentului, am încercat resuscitarea timp de 40 de minute dar degeaba. Posbil să fi suferit o ruptură de coloană cervicală. Fetiţa e în afara pericolului”, a declarat Ştefan Lăcriţeanu, medic ambulanţa Buzău.

Poliţia a demarat o anchetă  pentru a stabili cauzele care au condus la producerea acestei tragedii.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite