VIDEO Un militar a ucis un poliţist într-un grav accident rutier (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţistul a ignorat obligaţia purtării centurii de siguranţă, a fost proiectat prin parbriz şi a murit pe loc. Accidentul s-a produs în Râmnicu Sărat, pe Bulevardul Focşani, noaptea trecută, în jurul orei 23.00. Şoferul, militar angajat la o unitate din Buzău, a apăsat prea tare pedala de acceleraţie, a intrat într-un ciot de copac, iar pasagerul din dreapta, poliţist, a murit pe loc.

Marius Neculai, militar angajat pe bază de contract la o unitate militară din Buzău, şi Marian Aldea, poliţist în cadrul Biroului de Ordine Publică din Râmnicu Sărat, ambii de 23 de ani, erau prieteni încă din timpul liceului.

Aseară au ieşit în oraş, au mâncat la un restaurant şi în jurul orei 23.00 au plecat către casă cu maşina militarului, un Hyundai Coupe înmatriculat în Spania. La un moment dat, pe Bulevardul Focşani, şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a izbit frontal de ciotul unui copac de pe marginea drumului. “Intra în oraş dinspre Focşani cu viteză foarte mare. La un moment dat, chiar în curbă, Marius Neculai a pierdut controlul volanului şi a intrat în cioata asta de copac care nu a fost tăiată. Am alergat cu toţii să vedem ce s-a întâmplat dar nu am mai putut face nimic pentru poliţist pentru că era deja mort”, ne-a declarat Cristian Stoian, martor la accident.

În urma impactului deosebit de violent, poliţistul care stătea în dreapta a zburat prin parbriz. Din nefericire, faptul că a ignorant obligaţia de a purta centura de siguranţă, i-a fost fatal poliţistului. “Accidentul s-a petrecut din cauza imprudenţei la volan şi a vitezei excesive. Din păcate, pasagerul din dreapta, care era coleg cu noi, nu a purtat centura de siguranţă şi a murit pe loc”, ne-a declarat Vasile Nicolae, şeful Serviciului de Poliţie Rutieră Buzău.

Şoferul a scăpat doar cu câteva zgârieturi dar faptul că şi-a ucis cel mai bun prieten l-a marcat profund şi abia dacă a putut sta de vorbă cu poliţiştii, să le spună ce s-a întâmplat. Oamenii legii i-au întocmit militarului dosar penal pentru ucidere din culpă. Mama tânărului poliţist se afla la muncă în Spania şi va veni în ţară ca să îşi îngroape copilul.

Circulaţia pe Bulevardul Focşani a fost deviată pentru două ore pe o rută ocolitoare, bucăţi din maşină fiind împrăştiate pe toată lăţimea străzii. Locul în care s-a petrecut accidentul este cunoscut de oamenii din zonă ca “ciotul morţii”, din cauza multor accidente grave  care s-au mai produs acolo. În urmă cu doi ani, o altă maşină a intrat în acelaşi trunchi de copac şi un tânăr de 17 ani şi-a pierdut viaţa pe loc.

Râmnicenii care se aflau astă–noapte la locul accidentului au spus că vor facă cerere la Primărie ca acea buturugă să fie scoasă din pământ.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite