VIDEO Un buzoian s-a trezit cu o decapotabilă-n curte (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul unei cabriolete s-a speriat în trafic, a intrat prin gardul unei case şi s-a oprit în ţeava de gaze, pe care a fisurat-o. Proprietarii locuinţei au avut noroc că se aflau în spatele curţii.

UPDATE: Cosmin Lupu a minţit ca să-şi salveze sora. Maşina implicată în accidentul din Dorobanţi a fost condusă de aceasta, care nu avea permis.

Panică printre locuitorii de pe strada Dorobanţi din Buzău,  după ce coloana de alimentare cu gaze a unei case a fost fisurată de un şofer imprudent, care şi-a făcut maşina ţăndări după ce a spulberat gardul unei case.

image

Cosmin Lupu, de 21 de ani din Buzău , spune că a pierdut controlul volanului în momentul în care i s-a părut că un maxi taxi se îndrepta spre el. Noroc  că pe trotuar nu circula nimeni iar proprietarul se afla în spatele curţii casei unde a ajuns maşina, altfel accidentul ar fi putut avea urmări tragice.

„A intrat un maxi taxi într-o depăşire şi mi s-a părut că o să mă lovească frontal. M-am speriat şi am tras puternic de volan şi apoi ne-am lovit de gard” poveşte protagonistul incidentului rutier,  care şi-a obţinut permisul de conducere în urmă cu patru luni. 

„Am văzut cum intră direct în gard şi apoi s-a produs o bubuitură puternică. Din maşină s-au dat jos doi tineri care erau fosate speriaţi”, a povestit Alexandrina Olteanu, martor la acest accident.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite