VIDEO Un buzoian candidează din arestul poliției pentru primăria unei comune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidat din spatele gratiilor. Se întâmplă într-o localitate din Buzău, unde actualul primar, aflat în arestul poliției, candidează pentru un nou mandat. În comuna Viperești, oamenii s-au mobilizat să-și salveze primarul care, spun ei, a făcut multe lucruri bune pentru comunitate.

Zeci de localnici din Viperești ies zilnic cu steaguri și portavoce, să mobilizeze restul comunei pentru votul din 10 iunie. Actualul primar, Elvis Oprea, suspendat după ce a ajuns în arestul poliției sub acuzația de luare de mită, candidează pentru un nou mandat de primar.

Sufletul campaniei sunt rudele, care i-au depus candidatura la Biroul Electoral Județean. S-au hotărât să facă asta, atunci când au văzut cât de multă lume este alături de el, ca mulțumire pentru lucrurile bune făcute în comună. "Eu am fost la Biroul Electoral și am depus candidatura soțului meu, pentru că am văzut că lumea îl dorește în continuare la Primărie. A făcut multe lucruri în comună, grădinițe, școala din Ursoaia, trotuare, drumuri și vrea să continue proiecte, după ce va ieși”, spune Stela Oprea, soția primarului arestat.

De data asta, Elvis Oprea nu mai are niciun partid în spate iar acest lucru se vede. Caravana lui este formată din oameni săraci, care îmbracă unul de la altul câteva zeci de tricouri imprimate cu mesaje de susținere.

image

Elvis Oprea a ajuns în arestul poliției în urmă cu o lună și jumăte, după un flagrant. Este acuzat că ar fi pretins unui localnic 10.000 de lei mită pentru a nu-i rezilia un contract de arendă, iar suma ar fi ajuns la primar printr-un intermediar. Elvis Oprea tocmai încheia cel de-al doilea mandat și prima oară a câștigat alegerile după ce tatăl său, fost primar, a murit.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite