VIDEO Trupul militarului ucigaş şi cel al soţiei pe care a împuşcat-o în cap au ajuns la familii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sicriele cu trupurile soţilor Aniţoiu, morţi în evenimentul tragic din benzinărie, au fost luate de familii, după şase ore de la începerea necropsiei. Legistul a găsit două răni perforate prin împuşcare de la mică distanţă în femeie şi una în bărbat.

Primul glonţ tras de sergentul major Ionel Aniţoiu a trecut prin ficat şi pe sub inimă, lezând mai multe organe vitale. Al doilea glonţ a intrat în tâmplă şi a ieşit prin partea opusă a capului.

Militarul s-a împuşcat în frunte, glonţul de calibru 7.65 perforând cutia craniană. Un al patrulea glonţ a fost găsit înfipt în tavan, spun anchetatorii, însă nu au stabilit deocamdată în ce circumstanţe a fost tras acesta. A ajuns acolo fie în urma unui foc tras cu intenţia să-şi sperie victima, fie după ce femeia i-a dat peste mână vrând să se apere, ori din greşeală.

image

Maşinile mortuare cu trupurile celor doi au plecat din curtea Serviciului de Medicină Legală la un interval de o oră între ele, în prima fiind sicriul Mariei Aniţoiu. Femeia va fi înmormântată cel mai probabil sâmbătă, la Vintilă Vodă, iar sergentul major, la Beceni, cu o zi înaintea soţiei.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite