VIDEO Trei șoferi au văzut moartea cu ochii într-o cruce de pe marginea drumului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autovehiculul s-a înfipt într-o cruce aflată pe marginea drumului
Autovehiculul s-a înfipt într-o cruce aflată pe marginea drumului

Crucea de pe marginea drumului i-a atras parcă spre moarte. Trei șoferi au fost la un pas de o tragedie cumplită, după ce unul dintre ei a pierdut controlul volanului și s-a înfipt cu mașina într-o cruce de pe marginea drumului, de altfel singurul obstacol de pe o rază de câțiva zeci de metri. Alte două mașini care erau în spate au ajuns pe câmp, una dintre ele răsturnându-se.

Accidentul s-a produs ieri pe drumul național DN 2C, în apropierea localității buzoiene Pogonele, comuna Țintești, cu puțin timp înainte de lăsarea întunericului.

Unul dintre șoferii ghinioniști povestește că la scurt timp după ce a fost depășit de un BMW, șoferul acestuia a pierdut controlul volanului și s-a înfipt cu mașina într-o cruce ridicată pe locul unde cândva a fost un accident mortal. Imediat, o altă mașină s-a răsturnat pe marginea drumului iar o a treia a ajuns în decor, după ce șoferul a încercat să evite o ciocnire în lanț. Totul s-a petrecut în numai câteva secunde.

În urma accidentului, o pasageră din mașina răsturnată a fost rănită și transportată la Spitalul Județean de Urgență Buzău iar șoferii au scăpat ca prin minune. De asemenea, două mașini au fost avariate serios iar crucea în care a intrat primul autoturism a fost distrusă complet.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite