VIDEO Cei mai buni motociclişti de enduro fac spectacol pe străzile Buzăului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape o sută de motociclişti au luat startul în această dimineaţă, din Piaţa Dacia, în cea de-a şasea etapă a campionatului mondial de enduro, de la Buzău. Este prima competiţie moto de asemenea anvergură organizată în România.

Arterele Buzăului au devenit scena unui spectacol pe două roţi, motocicliştii fiind nevoiţi să facă slalom printre maşinile oprite la semafor sau aflate în trecere pe cel mai mare bulevard. Ei tranzitează Bulevardul Unirii atât la plecare pe traseu, spre Sărata Monteoru, cât şi la sosirea din cursă, dinspre Mărăcineni.

Start la GP Enduro

Startul în fiecare din cele două zile de concurs, sâmbătă şi duminică, se va da la ora 9.00 din Piaţa Dacia. Participanţii au de parcurs trei ture ale traseului lung de 74 de kilometri, ce include trei probe speciale: Enduro Test (obstacole naturale în pădure), Extreme Test (obstacole construite) si Cross Test (motocros). Proba de Enduro Test va avea startul şi finish-ul în zona „La Păducel" din Sărata Monteoru, iar specialele Extreme Test şi Cross Test se vor desfăşura la Mărăcineni, după orele prânzului.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite