VIDEO Spectacol pe două roţi lângă Buzău! Vezi în format HD cursa campionilor lumii la Enduro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În premieră absolută, România este gazdă a unei etape a Campionatului Mondial de Enduro. Vedete de talie internatională ale acestui sport, precum Juha Sallminen şi Mika Ahola, au luat startul astăzi în cea mai importantă competiţie de motociclism care a avut loc vreoadată în România.

Împătimiţii de enduro sosiţi zilele acestea la Buzău să asiste la evenimentul anului în sporturile cu motor din România îi vor putea vedea în concurs pe finlandezii Juha Sallminen  şi Mika Ahola, dar şi pe cel mai bun endurist din Statele Unite ale Americii, Kurt Caselli.

Un alt mare campion care îşi testează limitele pe traseul din Buzău este spaniolul Ivan Cervantes, campion mondial de patru ori la acest sport. Printre românii prezenţi la startul acestei etape, a şasea a Campionatului Mondial, se află şi Mani Gyenes, cel mai bun pilot de enduro şi rally-raid din România.

Motocicliştii i-au lăsat cu gura căscată pe spectatori

Cei 80 de rideri veniţi din toate colţurile lumii au avut de parcurs trei ture ale traseului lung de 74 de kilometri, ce include trei probe speciale: Enduro Test, obstacole naturale în pădure, Extreme Test, obstacole artificiale, si Cross Test, probă de viteză.

Duminică este programată o nouă serie de curse în jurul oraşului Buzău. Enduro este sportul moto care combină cel mai bine tehnica de pilotaj în condiții off-road cu viteza și elemente caracteristice competițiilor desfășurate pe circuit, cum este motocrosul.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite