VIDEO Rudelele asistentei care a fost omorâtă în Italia cer pedeapsa capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Douăzeci de persoane, rude şi prieteni ai familiei Hăhăianu, au privegheat noaptea trecută sicriul Maricicăi, asistenta omorâtă în Italia, care a fost depus ieri la capela bisericii Sfânta Parascheva, din Râmnicu Sărat.

“Moarte pentru moarte” spun la unison cei care au iubit-o pe asistenta plecată din Râmnicu Sărat, atunci când sunt întrebaţi ce pedeapsă merită ucigaşul de 20 de ani. „Am spus un cuvânt şi acasă şi aici: moarte pentru moarte! Asta e credinţa noastră”, spune tatăl Maricicăi, Petre Petroiu.

Citeşte şi:
Lacrimi de jale în Râmnicu Sărat. Trupul româncei ucisă în Italia a fost repatriat

Ucigaşului Maricicăi îşi cere "scuze umile", într-un mesaj de condoleanţe

Trupul neînsufleţit al Maricicăi Hăhăianu a ajuns în România

Aceeaşi soartă i-o doreşte criminalului şi soţul Maricicăi. „Am pierdut-o, doar dreptate a mai rămas să se facă. Sper ca legea să fie cât mai dreaptă. Pentru mine, ar fi moarte pentru moarte dar legea o să decidă”, este de părere Adrian Hăhăianu, soţul victimei de pe peronul staţiei de metrou Anagnina, din Roma.

Trupul Maricicăi Hăhăianu a fost depus la capela bisericii Sf. Parascheva din Râmnicu Sărat. Femeia va fi înmormantată marţi, în localitatea Oreavu. Maricica Hăhăianu lasă în urmă o familie îndurerată şi un băieţel de numai 3 ani care nu va şti niciodată ce e dragostea de mamă.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite