VIDEO Primarul Buzăului și-a depus candidatura la câteva ore după decesul mamei sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Buzăului și-a depus vineri candidatura pentru un nou mandat, cu lacrimi în ochi. Acesta tocmai și-a pierdut mama, care a decedat aseară în spitalul județean, în urma unui stop cardiac. Constantin Boșcodeală a fost prezent în calitate de lider PSD și la depunerea candidaturii lui Victor Mocanu la președinția Consiliului Județean, ca independent, pe care social-democrații buzoieni îl susțin în detrimentul candidatului US

Actualul primar al Buzăului a ajuns la Biroul Electoral Municipal la orele prânzului, însoțit de candidații PSD pentru Consiliul Local. Este cel de-al doilea candidat pentru fotoliul de primar al municipiului, după independentul Paul Negoiță. Edilul și-a respectat calendarul zilei, chiar dacă în urmă cu mai puțin de o zi el și-a pierdut mama. A cedat emoțiilor și a început să plângă abia la finalul unui interviu, când vorbea despre pensionari.

”Am început şi voi pune în aplicare programul de gestionare a câinilor fără stăpân. În acelaşi timp voi continua cu calitatea serviciilor publice, şi mă refer aici la salubritate, iluminat public, căldură, apă caldă, apă rece, canalizare. Cred că aceste lucruri îi vor face pe buzoieni să voteze. Încă o dată spun, viaţa în municipiul Buzău trebuie să fie stabilă, oamenii să aibă echilibru, ordinea, liniştea şi siguranţa pe stradă să fie aşa cum sunt în momentul de faţă. Toate acestea au făcut ca municipiul Buzău să fie unul dintre cele mai sigure municipii din ţară. În acelaşi timp, faptul că sunt aproape de cetăţenii municipiului Buzău îi va face să mă voteze. Pe de altă parte, îi asigur din toată inima că nu vreau decât ca acest Guvern să cadă, oamenii să trăiască mai bine, să aibă salariile mai mari şi pensionarii să aibă pensiile mai mari şi să trăiască mai bine, astfel încât sănătatea să poată să îşi facă datoria, şi în acelaşi timp învăţământul”, a declarat Boșcodeală.

Constantin Boșcodeală l-a însoțit apoi pe Victor Mocanu, candidat independent la Consiliul Județean, pe care PSD Buzău îl susține, în detrimentul candidatului USL, liberalul Cristi Bâgiu. Mocanu a prezentat comisiei electorale dosare cu peste 40 de mii de semnături de susținere. ”Astăzi mi-am depus candidature pentru un nou mandal ca preşedinte al Consiliului Judeţean. Este o zi foarte important pentru mine, plină de emoţie, pentru că aştept răspunsul buzoienilor vizavi de realizările sau nerealizările pe care le-am avut în mandatul 2008 – 2012. Sunt încrezător în ceea ce am făcut, sunt plin de speranţe că buzoienii îmi vor da tot concursul pentru a reuşi să continui proiectele începute în acest mandate”, a declarat Victor Mocanu.



Actualul președinte al Consiliului Județean îi va avea contracandidați pe actualul senator liberal, Cristi Bâgiu, din partea USL și pe democrat-liberalul Cezar Preda, deputat și lider al Organizației Județene Buzău.

image
Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite