VIDEO Percheziţii la contrabandiştii care alimentau cu ţigări piaţa neagră din Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii buzoieni au organizat joi cinci percheziţii domiciliare, în municipiul Botoşani, în urma amplei acţiuni fiind găsiţi doi dintre furnizorii de ţigări de contrabandă pe piaţa neagră din Buzău.

Poliţişti din Buzău şi Botoşani, cu sprijinul ofiţerilor Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă (D.G.I.P.I.) şi sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Buzău, au efectuat joi cinci percheziţii în municipiul Botoşani, la imobilele aparţinând a patru membri ai grupării, suspectaţi că aprovizionează cu ţigări de contrabandă piaţa buzoiană.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au identificat şi ridicat în vederea cercetărilor 151.620 de ţigarete cu banderole de marcaj de provenienţă moldovenească şi ucraineană. De asemenea, au fost ridicate mai multe înscrisuri privind acte de comerţ cu astfel de produse.


Două persoane au fost conduse pentru cercetări la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, iar în urma probatoriului administrat, procurorul D.I.I.C.O.T. a dispus măsura reţinerii faţă de un bărbat de 28 de ani din Botoşani, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi asociere la un grup infracţional organizat.

În aceeaşi zi, acesta a fost prezentat Judecătoriei Buzău, care a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. Totodată, pentru o femeie de 25 de ani, tot din municipiul Botoşani, s-a dispus măsura obligării de a nu părăsi localitatea pentru 30 de zile.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite