Muncitor leşinat într-un canal, salvat de colegi la timp

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat care a coborât într-un canal ca să verifice ţevile a leşinat din cauza gazelor acumulate şi a ajuns în stare gravă la spital. Totul s-a petrecut sub privirile îngrozite ale copiilor.

Bărbatul în vârstă de 40 de ani a intrat în canalul din curtea şcolii ca să verifice instalaţia. Din cauza gazelor acumulate în interior, bărbatului i s-a făcut rău şi a leşinat. A fost scos pe braţe, inconştient, de doi colegi.

“Colegul intrase să verifice nişte ţevi. Am văzut că nu mai iese şi am intrat după el. L-am găsit leşinat, cred din că cauza gazelor din interior, l-am ridicat, l-am aşezat cu capul pe scară ca să poată respira aer curat, şi am mai chemat un coleg să mă ajute să îl scot”, povesteşte unul dintre colegii bărbatului.

Incidentul s-a petrecut sub ochii îngroziţi ai elevilor şcolii care au ieşit din clase când au văzut agitaţia din curtea şcolii.

“Este vorba despre un bărbat care a coborât în canal şi i s-a făcut rău. Chiar dacă acel canal nu este un pericol pentru elevi pentru că este acoperit, aceştia au văzut ce s-a întâmplat şi s-au speriat”, ne-a declarat Nicu Dicianu, director al Şcolii cu clasele I-VIII din Smeeni.

Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital iar medicii sunt încă rezervaţi în privinţa evoluţiei stării sale.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite