VIDEO Mai multe vrăjitoare din Buzău s-au trezit cu mascații peste ele, în casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jurnalist agresat de o vrăjitoare
Jurnalist agresat de o vrăjitoare

Descinderi ale poliţiştilor în cinci locaţii din Buzău unde locuiesc vrăjitoare. Oamenii legii au percheziţionat imobilele şi au ridicat calculatoare, documente şi sume de bani provenite din înşelătorie. La sediul IPJ au fost aduse 5 persoane suspectate că au racolat clienţi din ţară dar şi de peste graniţă, cărora sub pretextul că le ajută pentru diverse afaceri le-au solicitat sume de bani.

Descinderile s-au desfăşurat simultan la cinci adrese din Buzău unde existau indicii că locuiesc persoane care se ocupă cu vrăjitoria. Oamenii legii au percheziţionat locuinţele şi au ridicat documente şi calculatoare folosite pentru înşelătorie.

Metoda folosită de suspecţi era simplă. Anunţurile publicate în reviste care ajungeau şi peste graniţă le-au adus clienţi care în goana după câştiguri uşoare şi imediate le-au căzut în plasă evident contra unor sume de bani.



Cum era de aşteptat, cei vizaţi s-au arătat indignaţi de vizita neaşteptată a poliţiştilor şi s-au răzbunat pe presă. Deşi recunosc că practică vrăjitoria, persoanele cercetate susţin că o fac fără a înşela pe cineva.

Vrăjitoarele au fost luate la poliție

Două vrăjitoare și un fals călugăr din clanurile ”vizitate” de mascați au ajuns în arest

Persoanele aduse la sediul poliţiei fac parte din clanurile Argintaru şi Budală, cunoscute în lumea interlopă buzoiană ca având preocupări în domeniul şantajului, înşelătiriei, prostituţiei şi traficului de persoane. Cercetările poliţiştilor vor fi coordonate de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite