VIDEO Liberalul Cristi Bâgiu salută decizia senatorului independent Ion Vasile de a susține USL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul USL la președinția Consiliului Județean Buzău, senatorul liberal Cristi Bâgiu, spune că este binevenit ajutorul senatorului independent Ion Vasile, pe care l-a anunțat miercuri, în cadrul unei conferințe de presă. Bâgiu spune că gestul este cu atât mai lăudabil cu cât el nu este condiționat.

”USL ul este o construcție politică cu un scop bine definit și, credeți-mă, scopul este în favoarea cetățenilor. Am văzut că dânsul a făcut o conferință de presă, unde a anunțat că susține USL-ul. A se înțelege că nu este membru PNL dar atâta timp cât susține USL ne vom intersecta atât în județ, cât și în municiu. Nu a existat absolut nicio negociere legată de anumite funcții și nu cred că îl interesează să vină în vreo deconcentrată, pentru că este senator până cel puțin în toamnă”, a declarat liberalul Cristi Bâgiu, candidatul USL la președinția Consiliului Județean.

Senatorul Ion Vasile a anunțat miercuri că susține, împreună cu echipa sa, candidații USL la Consiliul Județean și primăria Buzău. „Astăzi (miercuri n.r.) vreau să vă spun că voi intra cu tot ce înseamnă cunoștințe ale mele, oameni cu funcții, cu anumite poziții, în a susține USL la Buzău. Am această opțiune și sper că unii nu or să se supere mai ales că, la învestirea Guvernului, premierul a venit să îmi multumească în mod special pentru susținere”, a declarat senatorul Ion Vasile.

De asemenea, Ion Vasile a făcut un apel public către președintele PSD Buzău, să accepte să vină alături de el și de alți lideri naționali în teritoriu pentru a face campanie pentru USL.

„Sunt convins că și domnul Boșcodeală, fiind candidat USL, o să meargă împreună cu mine în teritoriu să susținem USL. O să fac invitații și domnului Ponta, și domnilor Iliescu și Antonescu șă vină și să scoatem la Buzău un scor USL important. (…) Lansez așadar public această invitație să facem împreună câteva deplasări în teritoriu susținând USL”, a precizat senatorul Ion Vasile.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite