VIDEO Doi tineri au fost uitaţi o oră în liftul unui supermarket

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Seară de coşmar pentru doi tineri din Buzău care au petrecut fără voie aproape o oră într-o cabină strâmtă de lift, care s-a blocat între etajele doi şi trei, după ce personalul magazinului Winmarkt a închis sistemele de siguranţă şi a plecat acasă.

Cei doi tineri erau printre ultimii clienţi ai centrului comercial şi se pregăteau să plece acasă. Pentru că era ora închiderii, responsabilii magazinului nu au băgat de seamă că mai există doi clienţi care vor să coboare cu liftul.

Au închis aerul condiţionat iar liftul dotat cu nişte senzori speciali care se declanşează atunci când temperatura creşte, a intrat în protecţie şi s-a oprit.

Turişti blocaţi în liftul din Mamaia Summer Land

„Am fost chemat de-acasă dar nu am putut interveni pentru că trebuia pornit sistemul de ventilaţie.Personalul a închis aerul condiţionat şi termometrul din lift a blocat sistemele. E un lift foarte deştept şi n-am putut să-i ajut cu nimic pe cei doi ghinionişti până când nu au venit responsabilii de-acasă să repornească ventilaţia”, a declarat liftierul, vizibil supărat de gafa angajaţilor de la centrul comercial.

image

Fără ventilaţie şi fără o gură de apă, cei doi adolescenţi au îndurat cum au putut claustrofobia şi lispa de aer, aproape o oră. Pentru că gluma se îngroşa şi tinerii riscau să se asfixieze, între paznicii magazinului şi liftier au apărut discuţii care s-au stins subit la apariţia reporterilor. „Vă rog să nu mai filmaţi că n-aveţi niciun drept”, ne-a apostrofat un paznic iritat. 

Scăpaţi teferi din infernul suspendat tinerii au mărturisit că le-a fost greu să treacă prin aceatsă experienţă. „Îmi pare bine că am scăpat de-acolo pentru că simţeam că mă sufoc. Nu depunem nicio plângere, vrem doar să mergem acasă acum”, a declarat Robert unul din ghinionişti.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite