VIDEO Incidente la partida dintre Steaua şi Astra Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meciul Stelei de la Buzău, de miercuri seară, a avut parte de cel puţin două episoade în care a fost necesară intervenţia jandarmilor sau a firmei de securitate.

Cu zece minute înaintea fluierului de start, câteva zeci de microbişti au forţat intrarea în stadionul din Crâng, însă angajaţii firmei de pază au închis porţile şi, potrivit martorilor, au folosit gaze iritante pentru a linişti mulţimea. Spiritele s-au potolit după zece minute de îmbrânceli între jandarmii sosiţi în ajutor şi agenţii firmei Shelter, de o parte, şi mulţimea, de cealaltă parte.

În acelaşi timp, la cealaltă poartă de acces în tribune, suporterii Astrei, care veniseră cu două microbuze şi două autocare, erau întâmpinaţi cu huiduieli de mulţime. Potrivit martorilor, un individ ar fi aruncat cu o piatră înspre autocare şi a spart un geam, fără să rănească însă pe vreunul din pasageri.

Un alt episod în care a fost necesară intervenţia forţelor de ordine s-a consumat pe stadion, între suporterii buzoieni din tribuna doi şi ultraşii Stelei, de la peluză. Aceştia din urmă s-au repezit să sară gardul despărţitor pentru a-i „pedepsi” pe suporterii care nu agreau atitudinea violentă a galeriei din Capitală, însă taberele au fost despărţite la timp de angajaţii firmei de pază.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite