VIDEO Incendiu violent în localitatea Verneşti. Şase maşini s-au făcut scrum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu puternic a izbucnit în această noapte, la o vulcanizare din comuna Verneşti. Flăcările au mistuit şase maşini şi o parte dintr-un magazin după ce focul aproape că a scăpat de sub control. Pompierii au limitat proporţiile dezastrului care risca să se extindă şi la casele din jur.

Panică în plină noapte în localitatea Verneşti după ce câteva explozii au zguduit geamurile sătenilor. Un incendiu violent aprins parcă din senin a luminat cerul iar câteva maşini dintr-o parcare a unei vulcanizări s-au aprins pe rând ca nişte torţe.

Pompierii au sosit la intervenţie cu două autospeciale cu apă şi spumă pentru stingerea incendiului. Au izolat zona şi apoi au dispus evacuarea proprietarilor şi a curioşilor până la lichidarea focului. Gurile rele spun că focul ar fi fost pus de către o mână criminală care ar fi căutat astfel să se răzbune pe patronul vulcanizării cu care se judeca de câţiva ani.

Pompierii nu pot preciza încă valoarea pagubelor produse şi nici sursa precisă a incendiului. Cauza incendiului este cercetată acum şi de către o echipă complexă de la IPJ Buzău formată din ofiţeri criminalişti.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite