VIDEO Hoți din autoturisme, prinși de polițiștii buzoieni. Gruparea acționa pe raza municipiului Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Infractorii, la arest
Infractorii, la arest

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au prins ieri cinci tineri, din comunele Gălbinaşi și C.A. Rosetti,  suspectaţi de comiterea mai multor furturi din autoturisme pe raza municipiului Buzău. Șapte spargeri au dat tinerii, din august până acum.

În perioada 14 august – 7 octombrie, suspecţii - patru băieți și o fată, cu vârste între 20 și 22 de ani - au sustras din 7 autoturisme mai multe radio CD-uri auto, baterii de acumulatori, o roată de rezervă şi alte bunuri, în valoare totală de 2.120 de lei. Toate cele șapte furturi figurau în evidenţe cu autori necunoscuţi. S-a reuşit, până în prezent, recuperarea prejudiciului în proporţie de 80%.

Unul dintre suspecţi - în vârstă de 22 de ani, din comuna Gălbinaşi – mai este cercetat şi pentru participarea la comiterea altor patru furturi din autoturisme, în noaptea de 27 spre 28 octombrie, pe raza municipiului Buzău. 

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au luat măsura reţinerii împotriva a patru dintre suspecţi şi continuă cercetările, în vederea documentării întregii lor activităţi infracţionale.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite