VIDEO “Free”, un nou hit al buzoianului DJ Sava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

DupĂ succesul înregistrat cu “I Like the Trumpet” şi “Money Maker”, DJ Sava revine cu o nouă piesă, “Free”, care se bucură şi de un videoclip, regizat de Alex Ceauşu. Pe această piesă mai apare Andreea D, dar şi Yolo, şi păstrează stilul vibrant abordat de artistul buzoian, potrivit atât pentru club, cât şi pentru radio.

Videoclipul a fost filmat într-un club foarte cunoscut din Bucureşti şi redă întocmai atmosfera creată de DJ Sava şi Andreea D în show-urile live: o mulţime de oameni care se bucură de acordurile electrizante ale piesei, peste care sunt presărate cadre cheie ce susţin vizual versurile piesei.

“Free” îmbină ritmurile de club alerte şi pline de viaţă cu versuri ce îndeamnă la libertate, optimism şi care sensibilizează orice ascultător. O piesă perfectă pentru club, pentru momentele importante ale unei nopţi fierbinţi de party, dar şi extrem de potrivită pentru a fi ascultată în intimitatea casei.

DJ Sava a început să  mixeze în 1990, a fost rezident în Disco No Limit din Buzău iar din 2000 a fost prezent în fiecare vară pe litoral, la pupitrele de mixaj din Tineretului, Ring sau Gossip Club.

După câteva luni de pus muzică în puţinele cluburi apărute atunci, norocul l-a dus mai departe de judeţul Buzău, chiar la Costineşti, unde a lucrat mai multe veri la rând. A fost perioada când Constantin Sava a cunoscut numeroşi artişti, a legat relaţii cu ei, după care i-a chemat în spectacole organizate de el în oraşul Buzău. 

În 2007, Dj Sava a scos primul său album, "Love Drops", cu ajutorul Cat Music iar în 2008 a semnat un contract şi cu Ministry of Sound, cea mai important casă de producţie din Europa, în domeniul muzicii electronice. “Primul meu single a fost Sunshine, cu Connect-R, care a fost editată şi de Ministry of Sound, din Germania”, spune Costel Sava.

DJ Sava este cunoscut pentru hituri ca “Gone Away”, “Sunshine”, “The Reason”  şi “September”, producţii care l-au propulsat rapid în topuri. Buzoianul are déjà un palmares de invidiat, unde penultimul său single, “September”, figurează ca “Best Dj Song”, la Romanian Top Hits 2008

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite