Dosare penale pentru agenţii firmei de intervenţie care au bătut un tânăr în curtea spitalului s-au ales cu dosare penale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţii firmei de intervenţie rapidă, acuzați că au snopit în bătaie aseară un tânăr în curtea Spitalului Judeţean, sunt cercetaţi de poliţişti pentru purtare abuzivă. De asemenea, oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili dacă personalul medical a folosit în mod justificat butonul de panică, întrucât din imaginile de pe camerele de supraveghere nu reiese că bărbatul bătut ar fi fost recalcitrant.

Cristi Gogoș și soția sa, Mariana, care acuza dureri la spate, au ajuns ieri la Spitalul Județean, cu o ambulanță de la Mihăilești. Ore în șir au așteptat până ca femeia  să fie consultată de un medic. Supărat pe angajații spitalului, soțul bolnavei a cerut explicaţii cadrelor medicale despre starea soţiei sale dar şi pentru că nu I s-a făcut niciun tratament. Una dintre asistente a apăsat imediat butonul de panică care i-a adus imediat pe agentii unei firme de interventie. Victima a fost scoasă din pumnii agenților de intervenție de către angajații celeilalte firme de pază.

Imediat după incident, poliţiştii s-au autosesizat şi le-au întocmit dosare penale agenţilor zeloși.“Poliţia Municipiului Buzău s-a sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracţiunii de puratre abuzivă a echipajului de la firma de pază care a intervenit la solicitarea unităţii medicale, dosar ce urmează a fi declinat, potrivit competenţei, Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău”, ne-a declarat Amalia Călugăru, agent  în cadrul Biroului Presă al IPJ Buzău.

Surse din rândul anchetatorilor ne-au declarat că se continuă cercetările şi pentru  a se stabili dacă asistentele medicale au folosit justificat butonul de panică, întrucât din imaginile de pe camerele de supraveghere nu reiese că bărbatul ar fi fost recalcitrant.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite