VIDEO Doi ialomiţeni, prinşi de poliţişti chiar în timp ce vindeau cannabis în localitatea Căldărăşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ialomiţenii au fost reţinuţi
Ialomiţenii au fost reţinuţi

Doi ialomiţeni în vârstă de 24, respectiv de 42 de ani au fost prinşi în flagrant de către poliţişti chiar în timp ce încercau să vândă rezină de cannabis în localitatea Căldărăşti.

La sfârşitul lunii septembrie poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Buzău, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti i-au prins pe cei doi suspecţi pe raza localităţii Căldărăşti chiar în timp ce vindeau 227 de grame de rezină de cannbis în schimbul sumei de 1.800 de euro.


Cei doi ialomiţeni au fost reţinuţi pentru trafic de droguri de risc, ulterior Tribunalul Buzău dispunând arestarea bărbatului de 42 de ani pentru o perioadă de 29 de zile, iar cel de 24 de ani a primit interdicţia de părăsi ţara.


În prezent, cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Buzău sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Buzău, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite