VIDEO Culmea ghinionului, să fii prins de poliţie conducând beat şi cu permisul suspendat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un echipaj de poliţie care a acţionat pe strada Iazul Morilor din municipiul Buzău a depistat un buzoian în vârstă de 35 de ani, care conducea un autoturism deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, etilotestul indicând 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate în acest caz, poliţiştii au stabilit că şoferului îi fusese anulat permisul de conducere din luna februarie, când a fost condamnat la o pedeapsă de 6 luni închisoare cu suspendare, tot pentru că a fost găsit băut la volan.

Poliţiştii i-au întocmit acestuia dosar penal. Tot ieri, poliţiştii rutieri au controlat 341 de autovehicule şi au aplicat 101 sancţiuni contravenţionale, 52 dintre abateri constând în defecţiuni tehnice şi una în lipsa inspecţiei tehnice periodice.

De asemenea, au imobilizat două autovehicule, au reţinut două permise de conducere şi au retras opt certificate de înmatriculare.
Unul dintre şoferii rămaşi fără permis, un buzoian de 41 de ani, a fost depistat, pe Şoseaua Pogonele,  în timp ce conducea un autoturism ce prezenta grave defecţiuni la sistemul de frânare.

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite