VIDEO Copil lovit de un SUV condus de o femeie, pe trecerea de pietoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a fost surprins de camera video
Accidentul a fost surprins de camera video

Un copil de 9 ani a fost lovit pe o trecere de pietoni din central Buzăului de un autoturism de teren condus de o femeie în vârstă de 36 de ani. Evenimentul produs la ieșirea dintr-un sens giratoriu a fost surprins de o cameră de supraveghere. Victima s-a ales cu răni la picior și la cap iar șoferița a rămas fără permis și va fi cercetată penal.

Accidentul s-a produs luni în sensul giratoriu din fața Catedralei Arhiepiscopale, la intrarea pe un bulevard cu două benzi pe sens, cu scuar pe mijloc. Pe imagini se vede cum copilul fuge spre zebră și nu se asigură deloc. După ce trece de scuar, sare fix în fața mașinii, șoferița reducând imediat viteza dar nu suficient cât să evite accidentul.

Copilul a fost preluat de o ambulanță și transportat la spitalul de urgență din Buzău. ”Copilul de nouă ani a fost adus cu traumatism cranio cerebral, nivelul unu, și traumatism membru inferior. El nu a rămas internat, la cererea familiei”, a declarat Adriana Bratosin, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Buzău.
 
Femeia de 36 de ani care se afla la volan a rămas fără permis și s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Tot luni, un buzoian de 52 de ani care se afla la volanul unui autoturism a acroşat o minoră în vârstă de 9 ani care de asemenea traversa strada pe marcajul pietonal. Minora a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, însă nu a rămas internată.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite