VIDEO Clipe de panică la un show de cascadorie auto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clipe de tensiune, marţi seară, printre spectatorii şi organizatorii unui show de cascadorie auto, din Buzău. Unul dintre piloţi a rămas blocat câteva secunde într-un autoturism, după ce aceasta s-a izbit violent de o caroserie peste care ar fi trebuit să sară.

Programul presupunea ca pilotul să sară cu un autoturism Dacia peste mai multe masini parcate una lângă alta şi să aterizeze peste ultima caroserie. Cascadorul nu a avut însă timp să accelereze suficient până la rampă şi aproape că s-a înfipt în prima caroserie. După impact, toată asistenţa a stat cu sufletul la gură câteva secunde bune pentru că pilotul întârzia să iasă din maşina răsturnată.

Panica a dispărut repede, o data cu ieşirea cascadorului dintre fiare, pe propriile picioare. Show-ul piloţilor germani a continuat apoi cu o demonstraţie de forţă a două vehicule Monster Truck, care au distrus în câteva minute două autoturisme. Peste 300 de buzoieni au asistat aseară la cascadoriile de maşini, spectacol care se va repeta şi în această seară, de la ora 19.  

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite