VIDEO Caravană electorală primită cu bolovani, într-o comună din Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Periplul electoral al unui grup de tineri din PSD Buzău s-a soldat în această după-amiază cu rănirea unei persoane și avarierea uneia dintre mașinile caravanei. Incidentul s-a produs în comuna Poșta Câlnău, unde un localnic i-a întâmpinat pe tinerii agenți electorali cu înjurături, bolovani și semne obscene. O tânără a fost ovită la cap și a fost nevoie de intervenția unei ambulanțe SMURD pentru a-i oferi îngrijiri medic

Campania electorală a început să scoată scântei la Buzău. O caravană PSD a fost luată la pietre de un localnic, despre care oamenii din sat spun că este membru al partidului din care provine actualul primar din Poșta Câlnău, adversar al candidatului social-democrat din localitate. Unul dintre bolovanii aruncați către caravană a spart luneta uneia dintre mașini și a lovit-o pe una dintre pasagere.

La locul incidentului a o ambulanță SMURD, care a preluat-o pe tânăra rănită. Bărbatul acuzat de tinerii social-democrat că i-a agresat spune că, de fapt, el a fost cel provocat. Nu recunoaște însă că a aruncat cu bolovani în caravana electorală. La faţa locului au venit mai multe echipaje de poliţie care au cercetat împrejurările în care s-a petrecut incidentul. A fost deschisă o anchetă în acest caz.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite