VIDEO Burduf cu ceapă, dulceață de ardei iute și specialități străine, la standurile târgului din centrul Buzăului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Platoul Dacia găzduiește în acest week-end „Târgul cu Bunătăți”
Platoul Dacia găzduiește în acest week-end „Târgul cu Bunătăți”

Brânza de burduf cu ceapă din zona Brașovului, dulceața de ardei iute din Dâmbovița, dar și cașacavalul olandez, sunt câteva dintre vedetele târgului de bunătăți care s-a deschis astăzi în central orașului Buzău. Până duminică, buzoienii vor putea degusta și cumpăra bunătăți tradiționale românești din toate regiunile țării, dar și specialități internaționale.

Peste 30 de standuri au ”răsăsrit” în această dimineață pe platoul din centrul Buzăului, cu produse care mai de care mai apetisante. Încă de la primele ore, standurile cu mezeluri, brânzeturi și pâine de casă au avut parte de clienți pofticioși.
La standul unei alte ferme din Brașov a fost pusă în vânzare, în premieră, un sortiment de brânză cu ceapă. 

În meniul „Târgului cu Bunătăţi” de la Buzău se găsesc fructe și legume proaspete, produse tradiţionale româneşti şi internaţionale, precum specialităţi din carne sau brânzeturi, dulciuri de casă, palincă, țuică și vin. Conservele au și ele un loc aparte.

La târgul din centrul Buzăului sunt prezenți și producători din Olanda și Italia, care i-au cucerit pe gurmanzi cu brânzeturile fine și conservele de pește produse la fabric de pe țărmul Mediteranei.

„Târgul cu Bunătăți” de pe platoul Dacia, de unde nu lipsesc nici artizanii din zona Ardealului, va fi deschis până duminică. Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei municipiului Buzău.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite