VIDEO Bucureșteni ”pricepuți” în spargerea de automate de cafea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagini surprinse de camera de supravghere
Imagini surprinse de camera de supravghere

Doi tineri din București , de 25 și 29 de ani, au fost prinși de polițiștii buzoieni după ce au spart mai multe automate de cafea din municipiul Buzău, și comunele Mărăcineni și Vernești, pentru a fura casetele cu bani.

Poliţiştii buzoieni s-au deplasat în Bucureşti unde, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Secţiei 21 şi Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, au efectuat percheziţii la domiciliul tânărului de 25 de ani şi la autovehiculul deţinut de acesta.

Cu această ocazie au fost găsite şi ridicate în vederea continuării cercetărilor patru casete de captare a bancnotelor, mai multe chei şi un foarfece tip ”gură de lup”, folosite la comiterea infracţiunilor. Bucureşteanul de 25 de ani şi celălalt tânăr, în vârstă de 29 de ani, au fost conduşi la sediul Poliţiei municipiului Buzău, pentru cercetări.

Cei doi sunt suspectaţi că, în perioada  4 – 18 martie, au sustras casetele de captare a bancnotelor de la şapte aparate de cafea situate pe raza municipiului Buzău şi a localităţilor Verneşti şi Mărăcineni, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 6.000 de lei.

Faptele figurau în evidenţa dosarelor penale cu autori necunoscuţi. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Buzău au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, împotriva suspecţilor şi continuă cercetările, în vederea documentării întregii lor activităţi infracţionale.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite