VIDEO Becali l-a ajutat din nou pe copilul orfan din Breaza. I-a luat calculator și o pereche de papagali

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali și Marian
Becali și Marian

Marian, copilul sărac din Buzău pe care Gigi Becali l-a luat în grija sa, trăieşte de câteva zile cele mai frumoase clipe ale vieţii. La câteva zile după ce a părăsit cocioaba dărăpănată pentru a se muta în casa cumpărată de cunoscutul om de afaceri, băiatul continuă să aibă parte de surprize. Luni, el a primit o colivie cu doi papagali şi un calculator.

Aşa cum a promis, Gigi Becali i-a trimis copilului darurile. Băiatul sărman din Breaza mărturiseşte că niciodată nu a mai atins o tastatură de calculator sau o telecomandă. "Nu am lucrat niciodată pe un calculator, dar am văzut la şcoală. Mă voi uita la televizor, o să-mi fac temele, când voi avea nevoie voi intra să iau date şi dacă e, mă joc pe jocuri. O să caut melodii de la biserică", a spus Marian Ursea, copilul luat în grijă de Gigi Becali.

Click aici pentru a afla povestea lui Marian care l-a impresionat pe cunoscutul om de afaceri din Pipera

Marian s-a îndrăgostit şi de noii lui prieteni, cărora le-a găsit şi nume. "Am primit ce mi-am dorit: papagali. Eu am mai văzut, dar erau foarte mici, ăştia sunt unii adevăraţi. O să le pun numele Rico şi Bela şi o să am grijă de ei ca de nişte copilaşi", mai spune Marian.

CITEȘTE ȘI: VIDEO Gigi Becali îi cumpără casă copilului de 10 ani care are grijă de bunica lui

În timp ce băiatul desfăcea cu grijă cadourile, bunica îl privea din pragul uşii, fericită că în sfârşit, după ani la rând suferinţă şi neajunsuri, îşi vede nepotul plin de entuziasm şi cu zâmbetul pe buze.

Până în urmă cu cinci zile, Marian şi bunica lui de 80 de ani locuiau într-un bordei de chirpici, pe jumătate distrus. Impresionat de povestea tristă, Gigi Becali a decis să-l ajute pe copil şi i-a cumpărat o casă. (RTV)

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite