VIDEO Au fost arestați doi brașoveni care au spart cel puțin opt mașini din Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii au pus capăt unei serii îndelungi de furturi din autoturisme, înregistrate pe raza municipiului Buzău, de două săptămâni încoace. Doi brașoveni prinși miercuri noapte la scurt timp după comiterea unei spargeri sunt principalii suspecți în opt astfel de cazuri de furt din autoturisme. Ei furau stațiile radio și aparatura electronic de pe bordul mașinii.

Cei doi brașoveni de 25 și 33 de ani au ajuns în arest în noaptea de miercuri spre joi. O patrulă din cadrul poliţiei municipiului Buzău i-a observat când se îndreptau către un taximetru cu numere de Braşov. Poliţiştii au încercat să îi legitimeze pe cei doi, însă aceştia au fugit, abandonând mai multe obiecte pe care le aveau asupra lor. Au fost prinși la scurt timp și s-a stabilit că sunt principalii suspecţi în cazul a două furturi din autoturisme, comise în acea noapte.

Poliţiştii de investigaţii criminale au stabilit că suspecţii s-au deplasat cu autoturismul condus de braşoveanul în vârstă de 25 de ani pe raza municipiului Buzău. În jurul orei 4.00, cei doi au spart geamul lateral al unei maşini parcate pe o stradă din municipiu şi au sustras o staţie de emisie-recepţie şi o unitate DVD player portabilă, bunuri pe care le-au abandonat atunci când au fost observaţi de poliţiştii care au încercat să îi legitimeze.

Ulterior, anchetatorii au stabilit că cei doi sunt principalii suspecţi şi în cazul altor şase furturi din autoturisme comise în noaptea de 26 spre 27 septembrie 2012. Au fost sustrase atunci trei staţii de emisie-recepţie, două antene, un radio-CD auto, un portofel cu documente şi alte bunuri, valoarea totală a prejudiciului fiind de aproximativ 3650 de lei.

Judecătoria Buzău a emis pe numele celor doi brașoveni mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat în formă continuată. Poliţiştii continuă  cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor doi suspecţi.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite