VIDEO Alegerile sunt o luptă între „spartani” și o armată uriașă, crede Cezar Preda

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alegerile din decembrie sunt, în viziunea liderului PDL Buzău, Cezar Preda, precum bătălia de la Termopile, unde candidații ARD sunt cei 300 de spartani nevoiți să se lupte cu o armată uriașă. Preda, candidat și el într-un colegiu din Buzău, își îndeamnă colegii să se bată pentru fiecare vot.

„Dragii mei, ați văzut luptele spartane, când o armată de 300 se opunea unei armate de o sută de mii. Să vină, să ne dea lecții, noi însă trebuie să ne batem pentru fiecare vot, pentru că de noi depinde repornirea României”, a spus Cezar Preda în discursul adresat vineri participanților la festivitatea de lansare a candidaților ARD Buzău.

Pentru a fi convingător, Cezar Preda le-a povestit celor prezenți la festivitatea de lansare a candidaților ARD la Buzău cât de bătăios a fost încă din perioada copilăriei. „Toți vor să ne dea lecții acum. Mă uitam la televizor și spuneau că vrem să îi dăm o lecție lui Cezar Preda și PDL-ului. Păi eu de lecții am nevoie? Ei atâta știu, să dea lecții. Făceam sport când eram în generală și eram cam pișpiriu așa, mic, și nu știu cum făceam că, având sânge de oltean, reușeam să încerc să mă iau la bătaie numai cu ăia mari de tot. Ei voiau să mă bată, că erau mari, erau solizi, dar parcă nu aveau așa curajul fizicului lor, pentru că eu eram așa țâști-bâști, care fugeam de colo colo, mă mișcam. Și acum noi ne mișcăm, pentru că altfel nu am rezista!”, a declarat Preda.

Cezar Preda nu a uitat să amintească celor prezenți în sală că a dat dovadă de fermitate chiar și în interiorul partidului. ”Sunt unul dintre politicienii care m-am certat și cu <Zeus> când a fost să se facă dreptate. Așa e corect. Poate am fost obraznic, poate nu trebuia să fac acest lucru, poate că nu trebuia să îmi critic colegii de guvern, pentru că mi s-au reproșat aceste lucruri. Asta mi-a fost firea, asta simțeam  eu că ceva nu e în regulă”, a spus Cezar Preda.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite