VIDEO: Mobilizare fără precedent în învăţământ, împotriva etnobotanicelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 20.000 de liceeni din Buzău au pornit o amplă campanie împotriva magazinelor de vise din oraş. Adolescenţii, din rândul cărora din ce în ce mai mulţi le pică victime plantelor etnobotanice, au început să strângă semnături pentru a forţa mâna autorităţilor să închidă cât mai urgent cele şase magazine care vând droguri uşoare.

Responsabilii din învăţământul buzoian le-au cerut elevilor să se mobilizeze în războiul împotriva etnobotanicelor. Elevii de la Liceul Pedagogic au răspuns prompt campaniei. Şi-au pregătit tabelele cu numele tuturor liceenilor şi au început astăzi să adune semnăturile celor care sunt de acord cu închiderea magazinelor.

Mulţi dintre elevi au ajuns la concluzia că magazinele de vise trebuie închise după ce au văzut reacţiile unor persoane care consumaseră substanţe halucinogene.

În cele 14 unităţi liceale din municipiu învaţă 23.000 de elevi însă conducerea Inspectoratului Şcolar speră ca prin această campanie să strângă peste 50.000 de semnături, cu ajutorul dascălilor şi al părinţilor.

Şi elevii din colegiile Eminescu şi Haşdeu au început să strângă semnături împotriva magazinelor de vise.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite