Uşurare la Năeni, deţinutul evadat a fost prins

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii din Năeni au răsuflat uşuraţi după ce au aflat că al lor consătean, Eugen Galeş, deţinutul care evadase în urmă cu trei săptămâni din sediul Judecatoriei Moreni, a fost prins de poliţişti şi trimis din nou în spatele gratiilor. Părinţii şi fratele fugarului sunt singurii care cred în nevinovăţia bărbatului şi chiar acuză oamenii legii că l-au bătut până l-au înnebunit.

Eugen Galeş, arestat acum un an pentru vătămare corporală gravă şi suspect în cazul a două crime din Năeni, fugise pe 9 martie pe o fereastră a Judecătoriei Moreni. Acesta a fost găsit aseară dormind într-o pădure din Dâmboviţa de către un pădurar, care a anunţat poliţia. Potrivit anchetatorilor, fugarul era desculţ şi iniţal a încercat să îşi ascundă identitatea.

Vestea că bărbatul a fost prins a ajuns imediat la rudele şi localnicii din Năieni.

"Bine că l-au prins, că dormeam cu poliţia la uşă şi cu furcile sub pernă ca să nu ajungă la noi. Auzisem că a jurat că vine să ne omoare şi îmi era teamă să nu vină peste noi în casă. Sperăm ca de data asta să îl ţină cum trebuie, ca să nu mai scape, pentru că este deosebit de periculos", ne-a declarat Ilie Galeş, unchiul lui Eugen Galeş.

Fratele şi părinţii evadatului i-au angajat avocaţi şi cred cu tărie în faptul că acesta este nevinovat şi îşi fac griji pentru starea sa de sănătate. "I-am angajat din nou doi avocaţi şi vreau să fie tratat cum trebuie, pentru că până acum l-au bătut de l-au înnebunit", ne-a declarat Valentin Galeş, fratele deţinutului.

Dosarul în care Eugen Galeş este cercetat pentru uciderea unei mătuşi şi a unui localnic din Năieni este încă în lucru la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite