(Update Video) Tragedie pe E 85: O victimă din microbuzul morţii, transportată cu elicopterul la Spitalul Floreasca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie rănită în accidentul produs dimineaţă lângă Râmnicu Sărat  a fost transportată în stare gravă cu un elicopter al Poliţiei, la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Pacienta a fost internată iniţial la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Buzău dar din cauza agravării stării de sănătate, medicii au hotărât să o transfere la un spital din capitală după ce, în prelabil, au reuşit s-o stabilizeze.

Dintre cei 14 răniţi care au fost  internaţi la spitalele din Buzău şi Râmnicu Sărat, Natalia Roşca de 71 de ani din judeţul Neamţ a fost accidentată cel mai grav, suferind multiple traumatisme craniene, abdominale şi ale membrelor.

Victima se afla printre cei 13 pasageri care la miezul nopţii s-au îmbarcat la Piatra Neamţ în microbuzul de călători care făcea curse regulate spre Bucureşti.

Printre cei  răniţi se află şi un copil de nouă ani din Piatra Neamţ care a rămas internat în stare stabilă la Spitalul Judeţean din Buzău.

Accidentul produs în jurul orei 05.20 s-a soldat şi cu doi morţi: şoferul dubei de marfă, Costică Blănariu, de 56 de ani, din Neamţ, şi o pasageră din microbuz, Maria Botezatu, de 60 de ani, din Bacău. CITIŢI DETALII AICI

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite