Un vânător a ajuns la spital după ce a manevrat greşit arma

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital
Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital

Un bărbat de 48 de ani din Râmnicu Sărat a ajuns la spital împuşcat după ce i s-a descărcat arma din greşeală. Poliţiştii cercetează cauzele care au dus la producerea accidentului dar şi motivul pentru care bărbatul se afla pe fondul de vânătoare.

Aseară, un medic de la Spitalul Râmnicu Sărat a sunat la poliţie şi a anunţat că s-a prezentat unpacient împuşcat. Ajunşi la unitatea spitalicească, oamenii legii au constatat că bărbatul în vârstă de 48 de ani, din Rm. Sărat, a fost adus la spital de către un cunoscut, care fusese anunţat telefonic chiar de către victimă, că s-a împuşcat accidental.

Echipa operativă a găsit autoturismul rănitului pe un fond de vânătoare din Balta Albă, iar în interiorului maşinii au fost găsite mai multe pete de sânge.

Râmniceanul este deţinător legal de armă de vânătoare, fiind membru vânător, iar arma acestuia a fost predată Poliţiei de către cel care l-a transportat la spital, stabilindu-se că îi fusese încredinţată de către victimă, când i-a cerut ajutorul.

Arma a fost ridicată pentru continuarea cercetărilor iar oamenii legii vor să afle cauzele care au putut duce la producerea accidentului.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite