Buzău: Un tânăr a fost ucis cu toporul de prietenul său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii buzoieni anchetează împrejurările în care un tânăr de 23 de ani din satul Lipia, comuna Merei, şi-a pierdut viaţa luni noapte, după o ceartă cu un prieten, ivită în timp ce se cinsteau acasă la unul dintre ei. Anchetatorii iau în calcul şi o eventuală crimă, săvârşită chiar de către partenerul de pahar.

Potrivit poliţiei, evenimentul s-a produs în jurul orei 2 noaptea, la domiciliul unuia dintre tineri. Potrivit localnicilor, cei doi prieteni, unul de 23 iar celălalt de 24 de ani, ambii necăsătoriţi, se întâlneau des să se cinstească după câte o zi de muncă, cu căruţele, prin sat.

Azi-noapte a izbucnit o ceartă între ei iar la un moment dat gazda a pus mâna pe topor, după cum povestesc localnicii din Lipia, şi l-a lovit pe celălalt. Primarul din Merei spune că la scurt timp după eveniment tânărul de 25 de ani a sunat după o ambulanţă.

Victima a fost adusă la spitalul judeţean însă era déjà mort. “A ajuns la ora 4.27 cu stop cardiac şi politraumatism cranian prin agresiune. Nu s-a mai putu face decât să se constate decesul”, spune medicul Angela Mazdrag, de la UPU Buzău.

Un procuror criminalist a preluat ancheta, urmând ca necropsia să confirme dacă au de-a face cu o crimă şi cu ce armă a fost săvârşită ea.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite