Un șofer care a accidentat mortal un bărbat era să fie linșat de apropiații victimei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un șofer care în această noapte a accidentat mortal o persoană  era să fie linșat de rudele și vecinii victimei. Mulțimea furioasă a fost potolită la timp de un echipaj de intervenție rapidă al poliției.

Accidentul s-a produs pe strada Transilvaniei, la ora 1 noaptea, un autoturism trecând cu viteză peste trupul unui bărbat care se întinsese pe mijlocul carosabilului.

Revolta a izbucnit în momentul în care polițiștii efectuau măsurătorile necesarte anchetei. Pentru că li s-a părut că şoferul implicat în accident îi sfidează, rudele şi vecinii victimei au început să-l ameninţe cu bătaia pe conducătorul auto care fuma o ţigară pe celălalt trotuar. Supăraţi şi de faptul că poliţiştii nu ridică mai repede cadavrul, oamenii au început să se agite şi mai rău şi au pus mâna pe pietre, moment în care oamenii legii au cerut intervenţia mascaţilor.

În cele din urmă spiritele s-au calmat, cadavrul a fost ridicat din mijlocul drumului iar şoferul a fost transportat la poliţie pentru declaraţii.”Autoturismul marca Golf, în momentul în care a executat virajul la dreapta pe strada Transilvaniei, dinspre Bazalt, se pare că nu a observant victim care era întinsă pe carosabil și a acroșat-o. În urma impactului, victim a decedat”, a declarant comisarul șef Marian Șerbulea, de la Poliția Rutieră Buzău.

Poliţia a dechis dosar penal pentru stabilirea vinovăţiei şoferului implicat în accident.

image
image
image
Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite