Un poliţist s-a sinucis în sediul Poliţiei Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţistul a folosit armamentul din dotare. Foto arhivă
Poliţistul a folosit armamentul din dotare. Foto arhivă

Un angajat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Buzău s-a împuşcat mortal în cap, sâmbătă seară, cu pistolul din dotare, chiar în sediul Poliţiei municipiului Buzău.

Poliţistul, care avea 36 de ani, venise la serviciu cu puţin timp înainte de începerea programului de lucru. El a fost găsit împuşcat în cap cu pistolul din dotare, într-un birou încuiat din sediul Poliţiei municipiului Buzău, de către doi agenţi. Poliţiştii au fost nevoiţi să spargă uşa, susţin surse din Poliţie.

Ofiţerul avea gradul de inspector şi lucra la Secţia 4 de Poliţie Rurală Buzău, a declarat pentru "Adevărul" purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, comisarul Florina Crucianu. El a fost găsit de către un coleg, care a auzit focul de armă.

Poliţistul nu avea probleme la serviciu, nu era cercetat disciplinar şi avea rezultate bune în activitate.

Inspectorul a lăsat un bilet de adio în care îi cere scuze soţiei pentru gestul făcut. Familia inspectorului a fost anunţată de incident, soţiei poliţistului făcându-i-se rău la aflarea veştii. Ulterior, ea a primit îngrijiri medicale de la medicii de pe Salvare chemaţi la sediul Poliţiei municipiului Buzău.

La ieşirea din sediul Poliţiei, socrul inspectorului a declarat că bărbatul nu avea probleme, avea o familie frumoasă, însă în ultima vreme avea o uţoară depresie.

"Nu avea probleme financiare, financiar stăteau mult peste medie, nu ştiu ce l-a determinat să facă asta. Poate o să aflăm mai multe zilele următoare. Parcă să spun că în ultima vreme avea o uşoară depresie. Cred că sistemul e de vina", a declarat socrul poliţistului mort.

El fusese evaluat psihologic ultima dată în anul 2009, iar rezultatele nu au indicat nicio tulburare psihică, o nouă testare fiind programată pentru anul viitor.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite