Un nou magazin din reţeaua METRO Punct a fost deschis la Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Metro Punct Buzău
Metro Punct Buzău

METRO Cash & Carry a deschis în această dimineaţă, la Buzău, un magazin METRO Punct, în capătul străzii Transilvaniei, la numărul 516.

Magazinul din Buzău pune la dispoziţia clienţilor săi o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1.700 metri pătraţi, în care este oferit un sortiment de circa 3.500 de articole alimentare si nealimentare, cum ar fi: alimente de bază, băuturi, cosmetice,conserve, precum şi numeroase produse cu specific local şi regional.

Portofoliul de produse propuse buzoienilor se bazează pe o analiză detaliată a situaţiei de pe piaţa en-gros locală si pe discuţii aprofundate cu clienţii din zonă. De altfel, sortimentul magazinelor METRO Punct este în continuă schimbare si adaptare, pe baza sugestiilor primite permanent de la clienţi.

Mai mult, METRO Punct Buzău oferă întreaga gamă de servicii si produse sub marcă proprie , respectiv Aro, Fine Food, Sigma,  disponibile si în celelalte magazine operate de METRO Cash & Carry Romania.

Conceptul magazinelor METRO Punct este unul inovativ, dedicat în mod deosebit clienţilor revânzători. Noul magazin va facilita, prin selecţia de produse şi prin serviciile pe care le oferă, accesul la soluţii moderne şi eficiente de aprovizionare pentru toţi întreprinzătorii din zonă.



Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite