Un medic și un realizator tv, printre noii consilieri județeni din Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Discuție între capii USL Buzău
Discuție între capii USL Buzău

Cei 33 de consilieri județeni din Buzău au depus luni dimineață jurământul, în cadrul ședinței de constituire. Majoritatea celor din componența noului legislativ al județului sunt consilieri care nu au mai activat în acest for.

În noul consiliu județean regăsim însă politicieni cu experiență, precum Constantin Ghinioiu și Ion Popescu, de la PSD, care în mandatul trecut se aflau în grupul consilierilor PDL. Gabi Baciu, Ștefan David, Laurențiu Dobrică, Mariana Tudor sau Petre Neagu au mai fost și ei în vechiul consiliu județean.

În următorii patru ani, printre cei care vor contura legile județului sunt și tinerii Adrian Petre, Ionuț Pițigoi, Romeo Lungu și George Vlad.

Eduard Dumitrașcu (foto stânga) și Elena Damian (dreapta)

La capitolul ”figuri noi”, găsim reprezentanți din toate domeniile profesionale. Fosta șefă din învățământul județean, Florina Stoian, este și ea în miniparlamentul județului, alături de șeful Poștei Române, filiala Buzău, râmniceanul Raul Florescu, medicul Elena Damian, unul dintre puținii specialiști în boli contagioase din Buzău și realizatorul OTV, Eduard Dumitrașcu, președintele filialei județene a Partidului Poporului – Dan Diaconescu.

Eduard Dumitrașcu
image
Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite