Un buzoian a fost lăsat să plece din spitalul Focşani după ce a declarat că a consumat heroină / Poliţia a motivat că nu are testele necesare să îl verifice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" din Focşani ajung săptămânal tineri intoxicaţi cu substanţe halucinogene.
La Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" din Focşani ajung săptămânal tineri intoxicaţi cu substanţe halucinogene.

Ieri dimineaţă doi tineri au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean "Sf. Pantelimon" din Focşani în stare gravă după ce au consumar substanţe halucinogene.

Doi tineri au ajuns ieri la spital intoxicaţi cu substanţe halucinogene. Eduard Curte (29 ani) din comuna buzoiană Gura Văii a ajuns la spitalul din Focşani la ora 5.40 unde a declarat că consumat etnobotanice amestecate cu droguri de mare risc, heroină. Poliţiştii de la Serviciul de Crimă Organizată din cadrul Inspectoratului judeţean de Poliţie Vrancea contrazic spusele acestuia însă au motivat că nu au testele necesare să îl verifice.

"Tânărul din buzău a declarat în primă fază că a consumat heroină dar când l-am întrebat cum a procedat ne-am dat seama că nu avea cum să consume heroină întrucât a spus că a fumat substanţele halucinogene. Spitalul nu mai are teste pentru depistarea drogurilor în probele pe care le iau de la pacienţi. Noi nu avem cum să îi facem analize dar heroina nu se fumează", a declarat comisarul şef al Seriviciului de Combatere a Crimei Organizate Vrancea, Costel Manea.

Buzoianul a refuzat inernarea în spital. Celălalt tânăr este din Focşani, are 23 de ani şi a consumat etnobotanice.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite