Un bolid de 50.000 de euro a fost distrus de o tânără de 18 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ghinion teribil pentru o tânără de numai 18 ani din Buzău. Fata a făcut praf aseară o maşină în valoare de 50.000 de euro într-o fracţiune de secundă din cauza vitezei, a neatenţiei şi a lipsei exoperienţei la volan. Accidentul s-a produs chiar în centrul oraşului, la intersecţia străzilor Bistriţei cu Tudor Vladimirescu.

Alina Mavrodin a împlinit 18 ani în urmă cu numai câteva luni şi tot atunci a primit şi maşina, un BMW X1, cadou de la părinţi, cunoscuţi oameni de afaceri în oraş.

Aseară, în jurul orei 22.00, se plimba cu bolidul prin oraş. Ajunsă la intersecţia străzilor Bistriţei cu Tudor Vladimirescu, în faţa Şcolii 5  a pierdut controlul volanului, a urcat pe scuarul care separă cele două sensuri de mers şi s-a izbit frontal de stâlpul catre susţinea o reclamă.

"Am auzit o bubuitură puternică şi am ieşit să văd ce s-a întâmplat. Am văzut maşina în stâlp şi apoi am vazut fata ieşind din maşină. Am înţeles că are permis de conducere de câteva luni, cred că a pierdut controlul volanului", ne-a declarat Andrei Vlad, martor la accident.

Maşina a fost distrusă, iar fata a scăpat fără nicio zgârietură dar cu o speritură zdravănă.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite