Un bărbat a murit carbonizat, între pereţii propriei case

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jumătate din casă s-a prăbuşit
Jumătate din casă s-a prăbuşit

Un bărbat din comuna buzoiană Merei a murit ars de viu în incendiul care i-a mistuit locuinţa, provocat cel mai probabil de o ţigară uitată aprinsă peste noapte.

Tudorel Sfinteş avea 40 de ani, era căsătorit şi avea un băiat de 20 de ani. Lucra în construcţii şi împreună cu soţia şi fiul său erau mai tot timpul plecaţi. Ieri venise în sat să mai vadă de casa rămasă de la bunici, în satul Valea Botii. Vecinii spun că aseară se cinstise bine cu prietenii şi a plecat băut bine, către casă.



În această dimineaţă unul dintre vecini a văzut ieşind fum prin ţiglele acoperişului. “Am intrat, am apucat să îl văd întins lângă scaun, apoi a bufnit fumul şi am ieşi”, a declarat Dumitru Ţuţui, veci.

Vecinii au chemat imediat pompierii dar bărbatul era déjà mort când aceştia au intrat să stingă incendiul. Pompierii cred că bărbatul a adormit cu ţigara în mână, lucrurile din jur au ars mocnit iar fumul l-a intoxicat. Poliţiştii au început şi ei o anchetă.

Incendiu la Merei
Poliţia anchetează moartea bărbatului

Moartea bărbatului a creat o adevărată dispută între rudele bărbatului şi săteni. În timp ce primii îi acuză pe vecini că n-au sărit să-l scoată din foc, cei din urmă se apără şi spun că au intrat în casă, dar focul era prea mare ca să-l poată salva.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite