Un bărbat a fost salvat de pompieri de la moarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Intervenţie dificilă şi de durată a pompierilor din Rm Sărat. Aceştia au intervenit în localitatea Topliceni pentru a salva un bărbat intoxicat şi pentru a stinge incendiul care ameninţa întreaga locuinţă.

Marcel Manole în vârstă de 76 de ani încerca să decupleze nişte cabluri dar s-a produs un scurtcircuit electric şi o anexă a luat foc.Incendiul s-a extins repede la furajele şi cerealele.

Imediat, la faţa locului a ajuns un echipaj de pompieri împreună cu ambulanţa SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Râmnicu Sărat.

Proprietarul a suferit arsuri de gradul I şi II. În afara arsurilor bărbatul a suferit şi o intoxicaţie cu monoxid de carbon iar starea sa era destul de gravă. Paramedicii i-au acordat primul ajutor medical de urgenţă şi l-au transportat la spitalul municipal Râmnicu Sărat.

Pompieri au intervenit pentru stingerea incendiului care cuprinsese acoperişul anexei şi furajele din apropiere. În urma incendiului au ars bunuri în valoare de 10.000 lei dar a fost salvată casa şi alte bunuri.

Intyervenţia pompierilor a durat mai bine de două ore dar au reuşit să lichideze incendiul.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite