Un băcăuan, un gălăţean şi un bulgar, lideri la viteză pe drumul European 85

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teribiliştii şoselelor şi-au făcut de cap şi în acest weekend, pe segmentul de drum european E 85 care străbate judeţul Buzău. Poliţiştii au împânzit însă artera rutieră şi au sancţionat sute de şoferi care au apăsat prea mult pedala de acceleraţie.

În zilele de sâmbătă şi duminică, poliţiştii de la Rutieră au aplicat 697 de contravenţii la regimul circulaţiei pe drumurile publice şi au reţinut 18 permise de conducere.

Un militar a ucis un poliţist într-un grav accident rutier

Cele mai multe abateri au constat în depăşirea regimului legal de viteză, fiind aplicate 381 de sancţiuni contravenţionale şoferilor care au apăsat prea mult pedala de acceleraţie. Totodată, 15 dintre conducătorii auto sancţionaţi pentru depăşirea vitezei legale au rămas fără permise pentru o perioadă de 90 de zile, întrucât şi-au condus maşinile cu mai mult de 50 km/h decât limita admisă.

Recordul a fost înregistrat de un băcăuan în vârstă de 22 de ani a cărui maşină a fost înregistrată rulând cu 183 km/h pe DN 2 E85, în afara localităţii Racoviţeni. Acesta a fost urmat de un gălăţean de 46 de ani care şi-a condus maşina cu 177 km/h şi de un tânăr de 27 de ani din Bulgaria care a apăsat pedala de acceleraţie până la viteza de 158 de km/h, constatările fiind înregistrate de acelaşi aparat radar.


Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite