Un an cu „Adevărul de Seară” în Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
“Adevărul de Seară“ este, de departe, cel mai citit ziar quality din România
“Adevărul de Seară“ este, de departe, cel mai citit ziar quality din România

Pe 23 octombrie 2009, primul număr al cotidianului "Adevărul de Seară" - ediţia de Buzău, ajungea în mâinile locuitorilor din oraş, fiind ziarul cu cel mai mare tiraj local. Numărul mediu de exemplare difuzate, potrivit certificării Biroului Român de Audit al Tirajelor (BRAT), este de 6.355 pe zi.

Cu 905.000 de cititori pe ediţie, aşa cum atestă Studiul Naţional de Audienţă (SNA) realizat pe perioada iulie 2009 - iulie 2010, cotidianul "Adevărul de Seară" este, de departe, cel mai citit ziar quality din România.

Succesul total avut de „Adevărul de Seară" în Buzău este confirmat chiar de către comunitatea locală, de cititorii săi. „Adevărul de Seară face parte din ziarele pe care le citesc zilnic, asta pentru că surprinde realitatea economico-socială. Se vede că este un ziar făcut de profesionişti şi cu un impact mare în societate", este de părere prefectul Paul Beganu.

Primarul municipiului Buzău, Constantin Boşcodeală, spune că citirea acestui cotidian a devenit o obişnuinţă pentru mai toţi buzoienii. „Adevărul de Seară este foarte important pentru comunitatea noastră şi trebuie să mărturisesc că toţi cunoscutii mei îl citesc zilnic", a afirmat Constantin Boşcodeală.

Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Victor Mocanu,  vede cotidianul "Adevărul de Seară", ca un ziar important care dă ştiri serioase făcute de profesionişti. "Este intr-adevăr un ziar care informează corect opinia publică din Buzău în comparaţie cu alte publicaţii”, crede Victor Mocanu.

Şeful IPJ Buzău, comisarul şef Ion Marin spune că la numai un an de la apariţie ziarul Adevărul de Seară este deja o prezenţă obişnuită în peisajul presei buzoiene."Este o publicaţie cu importanţă pentru comunitatea locală. Ziarul dumneavostră se bucură de notorietate şi în rândul poliţiştilor buzoieni, mulţi dintre ei, pentru fapte şi lucruri deosebite realizate în activitatea pe care o desfăşoară, regăsidu-se în materiale pe care dumneavoastră, profesioniştii acestei publicaţii, aţi considerat de cuviinţă să le oferiţi spre exemplu locuitorilor cetăţii. Parteneri pentru Poliţia buzoiană în toate activităţile de informare a cetăţenilor, jurnaliştii de la Adevărul de Seară au dat dovadă de fiecare dată de echilibru în modul de abordare a realităţilor judeţului. În numele meu şi al colegilor poliţişti, acum la ceas de aniversare, urez „La mulţi ani!”, tuturor care zi de zi duc mai departe ziarul" a mai spus comisarul şef Ion Marin.

Cei care stau la coadă în fiecare zi să prindă un exemplar din care să afle cele mai fierbinţi ştiri ale urbei şi nu numai, au chiar şi sugestii. „Este un ziar pe care îl aştept cu nerăbdare în fiecare după amiază. Este cel mai bun lucru care a apărut în peisajul presei buzoiene în ultimii 20 de ani. Fiţi mai mult cu ochii pe modul cum se cheltuie banul public. La mulţi ani şi la mai multe împliniri", ne-a spus Cătălin Grama.

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite