Un agent de pază din Buzău a fost tăiat de mai mulţi fani ai echipei Petrolul Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandalul a fost provocat într-un bar din centrul Buzăului de şase fani ai echipei de fotbal Petrolul Ploieşti.Cei şase au văzut într-un bar meciul disputat de echipa lor în Buzău. Au refuzat să plătească consumaţia iar apoi au atacat agenţii unei firme de pază şi protecţie.

Cei şase ploieşteni sunt cunoscuţi drept scandalagii, pentru antecedentele lor figurând în baza de date a Jandarmeriei printre cei cu interdicţie de a intra pe stadioanele din ţară.Chiar şi aşa, ei au venit la Buzău, unde echipa favorită a susţinut luni seară un meci din Liga I.

Ultraşii, cu vârste cuprinse între 23 şi 28 de ani, au rămas să vadă partida la televizor în cafeneaua Romantic.S-au îmbătat şi au început să facă scandal în bar. Au distrus toaleta şi au vrut să plece fără să-şi plătească consumaţia, în valoare de 220 de lei. În acel moment au intervenit doi agenţi ai firmei de pază Total Grup Security. “Avem contract de monitorizare, intervenţie şi pază umană la barul respectiv. Şase indivizi au vrut să părăsească locaţia fără să plătească. A intervenit o echipă de-a noastră iar furia celor şase s-a îndreptat asupra ei. La un moment dat, unul dintre agenţii noştri a fost tăiat de unul dintre suporteri, în vârstă de 25 de ani, cu o sticlă. Băieţii noştri aveau obiectiv acolo şi au încercat să îi liniştească şi să îi convingă să plătească ceea ce au consumat”, ne-a declarat Valeriu Modoran, administratorul firmei de pază.

Citeşte amănunte în ediţia de Muntenia a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din Buzău, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite