Ultraşi ai Petrolului, pe mâna jandarmilor din Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agentul rănit de microbiştii ploieşteni
Agentul rănit de microbiştii ploieşteni

Jandarmii buzoieni care au fost dislocaţi luni la stadionul Crâng, pe durata meciului dintre Petrolul Ploieşti şi Ceahlăul Piatra Neamţ, au sancţionat un număr de şapte suporteri prahoveni, pentru diverse abateri de la legea privind liniştea şi ordinea publică.

Amenzile contravenţionale au fost aplicate pentru consum de băuturi alcoolice în locuri publice, folosirea, în scopul pătrunderii în incinta arenei sportive, a unor documente individualizate care nu aparţineau persoanei în cauză şi care puteau fi folosite doar de către titular, săvârşirea de fapte, acte sau gesturi obscene ori proferarea de injurii. Cuantumul amenzilor a fost de 590 lei.

Arena buzoiană a găzduit luni, de la ora 19.00, partida de Liga 1, dintre Petrolul Ploieşti, echipă al cărei stadion este în curs de modernizare, şi Ceahlăul Piatra Neamţ.

Suporterii echipei prahovene nu se află la primele ieşiri de acest fel. La sfârşitul lunii iulie, şase fani Petrolul au provocat un scandal într-un bar din centrul Buzăului, unde rămăseseră să vadă meciul la un televizor, din cauză că nu mai aveau acces pe stadion. Cei şase ploieşteni erau cunoscuţi drept scandalagii, pentru antecedentele lor figurând în baza de date a Jandarmeriei printre cei cu interdicţie de a intra pe stadioanele din ţară.

Ultraşii, cu vârste cuprinse între 23 şi 28 de ani, au distrus toaleta şi au vrut să plece fără să-şi plătească consumaţia, în valoare de 220 de lei. În acel moment au intervenit doi agenţi ai firmei de pază cu care barul avea contract. Din încăierare, unul dintre paznici s-a ales cu o tăietură în urma căreia a ajuns la spital.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite